Siirry suoraan sisältöön

Blogit

Onko Jeesuksella sijaa sydämessäsi?

Täpötäysi Betlehemin kaupunki oli vastaanottanut arkisissa verotusasioissa asioivia matkalaisia. Jeesuksen äiti Mariakin oli tullut viimeisillään raskaana kaupunkiin yhdessä kihlattunsa Joosefin kanssa. Jumalan Pojan äidille ja hänen miehelleen ei ollut sijaa kaupungin majataloissa. Luukkaan evankeliumi kertoo että Marian synnyttämisen aika tuli… Lue lisää »Onko Jeesuksella sijaa sydämessäsi?

Minne olet matkalla?

Raamatussa kerrotaan viljelyksillään rikastuneesta miehestä joka päätti että nyt suon itselleni moniksi vuosiksi, koko loppuelämäni ajaksi, lepoa, syömistä, juomista ja ilonpitoa. Yllättäen hän kuuli Jumalan sanovan; Sinä mieletön, tänä yönä sinun sielusi vaaditaan sinulta pois. Maailmallinen rikkaus ja viettelykset olivat… Lue lisää »Minne olet matkalla?

Luuk 2: 19 Mutta Maria kätki kaikki nämä sanat ja tutkisteli niitä sydämessänsä.

Paimenet olivat saaneet valtavan viestin suoraan Herran enkelin ilmoittamana: ”Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: 11teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa.” (Luuk 2:10-11) Kun paimenet sitten… Lue lisää »Luuk 2: 19 Mutta Maria kätki kaikki nämä sanat ja tutkisteli niitä sydämessänsä.

On hyvien uutisten aika!

Heinäkuussa 1969 tapahtui maailman ensimmäinen miehitetty kuulento, jolloin astronautti Neil Armstrong astui ensimmäisenä Kuun kamaralle. Suorassa tv-lähetyksessä Yhdysvaltojen presidentti Richard Nixon huudahti: ”Tämä on suurin päivä ihmiskunnan historiassa”. Samassa lähetyksessä oli myös vieraana evankelista Billy Graham joka muistutti presidenttiä luomisesta,… Lue lisää »On hyvien uutisten aika!

Kristuksen kirje

Korona-aika on saanut aikaan sen, että yhteydenpitomme tapahtuu nyt suuriltaosin viestimien kautta. On lähetyksiä, joissa kuva näkyy, kuten nettilähetys tai tv lähetykset, on kuunneltavia lähetyksiä kuten radiolähetykset tai podcastit. On myös erilaisia kirjoituksia facebookissa ja muissa sosiaalisessa mediassa ja sanomalehdissä.… Lue lisää »Kristuksen kirje

Elämän ja jumalisuuden voima

Haluan puhua tänään todellisen elämän löytämisestä, joka tulee Jumalan yhteydestä. Meillä ihmisillä on monesti sellainen käsitys, että minulla on minun oma elämäni, minä teen sillä mitä tahdon, en tarvitse Jumalaa. Ja kuitenkin tässä tilassa ihminen etsii elämäänsä jotakin, kaipaa sitä… Lue lisää »Elämän ja jumalisuuden voima

Uuden alun Jumala

On jälleen se aika vuodesta, kun on tullut aika pysähtyä ihmettelemään Jumalan rakkauden suuruutta ihmiskuntaa kohtaan. Pääsiäisen tapahtumat n. 2000 vuotta sitten ovat edelleen ihmiskunnan toivo. Jumalan ennaltamääräämä mies, hänen oma poikansa Jeesus sovitti ristillä kaikkien ihmisten synnit. Jeesus itse… Lue lisää »Uuden alun Jumala

Tahdotko tulla terveeksi?

Haluaisin tänään puhua kahdesta tarinasta ja kahdesta kysymyksestä. Kahdesta tarinasta, joissa Jeesus parantaa ihmisiä ja kysyy kaksi hyvin mielenkiintoista kysymystä. Ensimmäinen on Markuksen evankeliumista. Jeesus on lähtemäisillään Jerikosta opetuslapsiensa kanssa, ja suuri väkijoukko seuraa häntä. Eräs sokea mies, nimeltään Bartimaios,… Lue lisää »Tahdotko tulla terveeksi?