tammikuu 13, 2016

Nuoret

Olemme Porin vapaaseurakunnassa viihtyviä nuoria ja nuoria aikuisia. Toimintaamme kuuluu mm. nuortenillat, solut ja erilaiset tapahtumat. Porin Vapiksen nuorisotyön kautta haluamme ennen kaikkea tutustuttaa ihmisiä rakastavaan Jumalaan ja hänen elämämuuttavaan voimaansa.

Tervetuloa mukaan!

Instagram: https://www.instagram.com/porinvapiksennuoret/
Facebook: Porin vapiksen nuoret

Nuortenillat

Porin Vapiksen nuortenillat ovat perjantaisin klo 19.00 Porin vapaaseurakunnassa, Karhunkatu 13:ssa. Tervetuloa mukaan!

On erityypistä iltaa. Kerran kuukaudessa on toiminta ilta, jossa yhteys ja yhdessäolo toisille on tärkein. Ilta pitää sisällään yhdessä tekemistä, hauskaa, hartaus ja tarjoilut.

Liekeissä illat haluamme rohkaista toisiamme ollaan “liekeissä”  Jeesukseen. Käsitelemme mitä se tarkoittaa ja näyttää ollaan Jeesuksen seuraajia nykypäivinä. Nämä illat pitää sisällään muun muassa yhdessylistysmusiikkia, puhetta uskosta, rukousta, videoita, haastatteluja, tarjoilua… Pääosassa on yhteys rakastavan Taivaan Isän kanssa.

Syvemmälle illoissa otamme omat Raamattu mukaan ja hyppäämme syvälle Herraan sanaan ja keskustella miten voimme soveltaa sen elämissämme.

Joykids

King’s Kids työ on lähtenyt alunperin Havaijilta ja tullut Suomeen v. 1987. King’s Kids-työtä tehdään sadassa eri maassa, kaikilla mantereilla ja toiminnassa on mukana satoja- tuhansia lapsia. Suomessa paikallisia ryhmiä on noin 40. Porin seudulla vaikuttava Joykids-ryhmä koostuu eri kristillisiin seurakuntiin kuuluvista lapsista ja nuorista. Ryhmässämme on noin 60 tyttöä ja poikaa. Taustajärjestönä on Porin Vapaaseurakunta.

Lue lisää…

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTEET:

2020_04_PorinVapaaSRK_Asiakasrekisteriseloste_malli_seurakuntaan

2020_04_SVN Jasenrekisteriseloste