Siirry suoraan sisältöön

Nuoret

Olemme Porin vapaaseurakunnassa viihtyviä nuoria ja nuoria aikuisia. Toimintaamme kuuluu mm. nuortenillat, solut ja erilaiset tapahtumat. Porin Vapiksen nuorisotyön kautta haluamme ennen kaikkea tutustuttaa ihmisiä rakastavaan Jumalaan ja hänen elämämuuttavaan voimaansa.

Tervetuloa mukaan!

Instagram: https://www.instagram.com/porinvapiksennuoret/

Ilmoitaudu Satakunta United nuorten leirille tästä!

Nuortenillat

Porin Vapiksen nuortenillat ovat perjantaisin klo 19.00-21.30 Porin Vapaakirkolla, Karhunkatu 13:ssa. Tervetuloa mukaan!

On erityypistä iltaa. Kuukauden ensimmäistä perjantaina on toiminta ilta, jossa yhteys ja yhdessäolo toisille on tärkein. Ilta pitää sisällään yhdessä tekemistä, hauskaa, hartaus ja tarjoilut.

Liekeissä illat haluamme rohkaista toisiamme ollaan ”liekeissä”  Jeesukseen. Käsitelemme mitä se tarkoittaa ja näyttää ollaan Jeesuksen seuraajia nykypäivinä. Nämä illat pitää sisällään muun muassa ylistysmusiikkia, puhetta uskosta, rukousta, videoita, haastatteluja, tarjoilua… Pääosassa on yhteys rakastavan Taivaan Isän kanssa.

Joykids

King’s Kids työ on lähtenyt alunperin Havaijilta ja tullut Suomeen v. 1987. King’s Kids-työtä tehdään sadassa eri maassa, kaikilla mantereilla ja toiminnassa on mukana satoja- tuhansia lapsia. Suomessa paikallisia ryhmiä on noin 40. Porin seudulla vaikuttava Joykids-ryhmä koostuu eri kristillisiin seurakuntiin kuuluvista lapsista ja nuorista. Ryhmässämme on noin 60 tyttöä ja poikaa. Taustajärjestönä on Porin Vapaaseurakunta.

Lue lisää…

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTEET:

2020_04_PorinVapaaSRK_Asiakasrekisteriseloste_malli_seurakuntaan

2020_04_SVN Jasenrekisteriseloste