September 24, 2015

Toimintamuodot

maanantai

klo 18:00 – 19:30  Israel rukouspiiri
Paikka: Porin Vapaakirkko
Rukoillaan yhdessä Israelin puolesta Vapaakirkon alasalissa parillisten viikkojen maanantaisin.

klo 19:00 –   Kotisolu
Kaipaatko soluun? Jos etsit solua itsellesi tai haluaisit aloittaa uutena solunvetäjänä, ota yhteys solukoordinaattori Eija Tarriin, 040 5144969, eijatarri1@gmail.com

tiistai

klo 9:30-10:30 Aamurukoushetki seurakuntalaisille. Rukoillaan seurakunnan asioiden ja henkilöiden ja eri rukousaiheiden puolesta.

klo 18:00 – 20:00  Alfakurssi
Paikka: Porin Vapaakirkko
Alfa kurssit ovat tarkoitettu kristinuskosta kiinnostuneille tai vähän aikaa uskossa olleille. Kurssin aiheita ovat mm. Kuka Jeesus on, Miksi Jeesus kuoli, Miten voin olla varma uskostani, Miksi ja miten rukoilen, Miksi ja miten lukisin Raamattua, Miten Jumala johdattaa meitä, Kuka Pyhä Henki on, Mitä Pyhä Henki tekee, Miten voin täyttyä Pyhällä Hengellä, Miten voin vastustaa pahaa, Miksi ja miten kertoisimme toisille, Vieläkö Jumala parantaa, mikä on oikea seurakunta? Kurssi kestää kymmenen viikkoa ja on kerran viikossa tiistai iltaisin kaksi tuntia kerrallaan klo 18-20. Illassa on pieni iltapala. Kurssiin kuuluu myös lauantai päivä, jolloin tutustutaan Pyhän Hengen persoonaan, toimintaan ja täyteyteen.

Seuraava alfakurssi alkaa ti 1.11. 2022. Ilm. Petri Vettenniemi, 040 6577657.

keskiviikko

klo 13:00 -15.00   Sanan lähteillä -raamattupiiri
Paikka: Porin Vapaakirkko
Tutkitaan järjestelmällisesti Raamattua sekä lauletaan ja rukoillaan yhdessä. Tilaisuudet ovat säännöllisesti parittomien viikkojen keskiviikkona klo 13:00.  Vetäjänä Altti Kiova, 044 0300719. Alkaa syksyllä 14.9. alkaen.

klo 17:00 – 18:30  Joy Kid’s harjoitukset
Paikka: Porin Vapaakirkko.
Katso lisää JoyKids – Porin vapaaseurakunta

klo 18:00 –   Kuoroharjoitukset
Paikka: Porin Vapaakirkko
Parillisten viikkojen keskiviikkoisin. Lisätietoja kuoronjohtaja Matti Itkonen, 050 5730810.

torstai

klo 10:00 – 12:00  Äiti-lapsipiiri
Paikka: Porin Vapaakirkko
Parillisten viikkojen torstaisin klo 10-12 äidit ja lapset viettävät aikaa kahvittelun ja leikkien, askartelun ja lyhyen Sanan osion merkeissä Vapaakirkon alasalissa. Lisätiedot äiti-lapsipiirin vetäjä Lianne Kylänpää, 044 3528604.

Facebook: Porin vapaaseurakunnan äiti-lapsipiiri.

klo 17:00-18.30 Tyttökerho

Paikka: Porin vapaakirkko.

Alakouluikäisille tarkoitettu tyttökerho on joka toinen torstai parillisina torstaina vapaakirkon alasalissa. Alkaa 8.9.2022. Tyttökerhossa leivotaan ja tehdään erilaisia käsitöitä ja tutustutaan Jumalan Sanaan. 10 tyttöä mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen Niina Tapio, 044 3500240.

klo 18:30 –   Jumalan kohtaamisen ilta
Paikka: Porin Vapaakirkko

Illat koostuvat neljästä eri teemasta, jotka toistuvat kerran kuukaudessa eli kukin teema tulee kerran kuukaudessa.

Pyhän Hengen illassa etsitään Jumalan kasvoja, armolahjoja ja opetellaan Jumalan äänen kuulemista. Niissä on lyhyt alustus Jumalan Hengen toiminnasta ja vaikutuksista, mitä Raamattu opettaa mm. Pyhällä Hengellä täyttymisestä, armolahjoista, Hengen hedelmästä jne. ja henkilökohtaisia todistuksia. Illassa myös musiikkia ja lopuksi rukouspalvelua.

Syvemmälle Sanaan illassa käydään läpi kristillisen uskon ja kasvun kannalta tärkeitä teemoja Raamatun valossa. N. tunnin mittainen raamattutunti, joka lähetetään myös Porin vapaaseurakunnan youtube kanavalle.

Ylistyksen ja esirukouksen ilta koostuu ylistysryhmän johdattamana Jumalan ylistämisestä ja laulujen välissä rukoillaan tärkeiden rukousaiheiden puolesta, kuten Israelin, kotimaan, kotikaupungin, seurakuntien ja henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta. Illassa ei ole puheita ollenkaan, vaan paljon rukousta ja ylistyksen kautta voimaantumista Hengessä.

Todistuksen ja rohkaisun illassa rohkaistaan ihmisiä kertomaan Jumalan hyvästä vaikutuksesta elämästä; uskoontulosta, rukousvastauksista, Jumalan huolen pidosta, löydöistä esim. hyvän hengellisen kirjan tai Raamatun ääreltä jne. Illassa myös musiikkia ja rukouspalvelua.

perjantai

klo 16:00-17.30 Nerfkerho

NERF-kerho on alkanut Porin Vapaakirkolla! Kerhossa leikitään eri NERF-sota pelimuotoja. Kerhoissa on lisäksi jokin lyhyehkö opetus ja välipala.
Kerho pidetään joka perjantaisin klo 16.00-17.30 kirkolla.
Se on ala-koulu ikäisille nuorille tarkoitettu.

klo 19:00 –   Nuortenilta
Paikka: Porin Vapaakirkko
Raamatun opetusta, hyvää musiikkia ja yhdessäoloa.

sunnuntai

klo 16:00 –   Jumalanpalvelus
Paikka: Porin Vapaakirkko
Jumalanpalveluksissa on tarjolla Elämän Sanaa, elävää musiikkia, todistuksia sekä pyhäkoulu lapsille ja varkeille alakerrassa samaan aikaan.  Kirjamyynnissä on tilaisuuden jälkeen myytävänä hyvää hengellistä kirjallisuutta.