Siirry suoraan sisältöön

Uudet ohjeet

Tämän raskaan maailman ajan keskellä moni miettii, mistä saisi uudet ohjeet ja voiman jatkaa eteenpäin umpikujassa olevasta elämäntilanteesta.

Raamattu kertoo että kerran eräänä aamuna Jeesuksen puhuessa  suurelle väkijoukolle järven rannalla, hän sanoi yllättäen  Simon nimiselle kalastajalle: viekää vene syvälle ja heittäkää verkot apajalle.  Tämä vastasi” Mestari, koko yön teimme turhaa työtä emmekä saaneet yhtään kalaa, mutta sinun käskystäsi viemme verkot. Ohjeet olivat täysin päinvastaiset verrattuna kalastajien toimintatapoihin, mutta lopputulos oli  aivan erilainen kuin  yön kalareissulla.

Jeesuksen ohjeilla jokaisen  kalastajan unelma toteutui silloin Simon Pietarin elämässä. Verkot pullistelivat kaloista. Hetken aikaa riemuittuaan hän kuitenkin havahtui ja sanoi Jeesukselle” mene pois minun luotani, sillä minä olen syntinen ihminen. Pietari tajusi siinä hetkessä että Jeesus oli Jumalan poika ja ajatteli ettei syntisyytensä tähden ansainnut Jeesuksen rakkautta ja tällaista pyyteetöntä lahjaa. Jeesus  vastasi  ja sanoi” Älä pelkää, tästedes sinä saat saaliiksi ihmisiä.

Niinkuin tuona aamuna Pietarin kohdalla, niin myös tänäänkin  Jeesuksella on valta ja voima Jumalan poikana  antaa synnit anteeksi jokaiselle  joka ne tunnustaa ja hylkää. Anna rohkeasti koko elämäsi valtuudet Jeesuksen käsiin, niin hän täyttää elämän verkkosi turvallisilla asioilla ja  johdattaa sinut lopulta uusilla ohjeillaan iankaikkiseen elämään Jumalan luo. Pietarin tavoin matkalla sinne saamme mekin kertoa hänen   pyyteettömästä pelastavasta rakkaudestaan muillekin ihmisille. 

 

Evankelista Markku Koski

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.