elokuu 14, 2016

Alfakurssi alkaa tiistaina 13.9.2016 klo 18 Vapaakirkon alasalissa

Alfa kurssit ovat tarkoitettu kristinuskosta kiinnostuneille tai vähän aikaa uskossa olleille. Kurssin aiheita ovat mm. Kuka Jeesus on, Miksi Jeesus kuoli, Miten voin olla varma uskostani, Miksi ja miten rukoilen, Miksi ja miten lukisin Raamattua, Miten Jumala johdattaa meitä, Kuka Pyhä Henki on, Mitä Pyhä Henki tekee, Miten voin täyttyä Pyhällä Hengellä, Miten voin vastustaa pahaa, Miksi ja miten kertoisimme toisille, Vieläkö Jumala parantaa, mikä on oikea seurakunta? Kurssi kestää kymmenen viikkoa ja on kerran viikossa tiistai iltaisin kaksi tuntia kerrallaan klo 18-20. Illassa on pieni iltapala. Kurssiin kuuluu myös lauantai päivä, jolloin tutustutaan Pyhän Hengen persoonaan, toimintaan ja täyteyteen. Seuraava alfakurssi alkaa 13.9. 2016 ja voit ilmoittautua Marjaana Mäenpäälle, 041 4432871.