elokuu 20, 2020

Lapset ja Varkit

Äiti-lapsi piiri

Äiti-lapsi piiri kokoontuu joka toisella viikolla torstaisin (parillisella) kirkon alasalissa 26.8.21 alkaen klo 10-12.

Pääpaino on siinä, että äidit saavat jakaa elämää ja arkea toisten samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa. Piirissä keskustellaan, rukoillaan ja ruokaillaan. Toiminta on sisältänyt lasten ehdoilla leikkiä, laulua, askartelua, välipalan, keskustelua äitien kanssa ja hartauden. Äiti- lapsipiiri on erinomainen paikka tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi, koska siellä käyvät ihmiset ovat niin samassa elämäntilanteessa. Tervetuloa mukaan!
Vetäjä: Lianne Kylänpää

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on joka sunnuntai Jumalanpalveluksen aikana 5.9.21 alkaen kirkolla lukuun ottamatta kesä- ja joulutaukoa.

Korona-rajoituksen aikana NettiPyhis videoita löytyy Youtube kanavallamme Porin Vapis Productions.

Pyhäkoulu on 3-10v ikäisille lapsille tarkoitettu ja sisältää Raamatun opetusta, askartelua, lauluja ja leikkejä. Pyhäkouluopettajina toimii seurakunnassa vapaaehtoisina palvelevia aikuisia.
Pyhäkoulu koordinaattori: Niina Tapio

VarkkiPyhis

Varkkipyhis on myös joka sunnuntai Jumalanpalveluksen aikana 5.9.21 alkaen.
Varkkipyhis on 10-14v ikäisille lapsille suunnattu pyhäkoulu, jossa luetaan Raamattua, jutellaan, leikitään, askarellaan, lauletaan ja pidetään hauskaa!

Teemat:

Varkkipyhis koordinaattori: Jonathan Kyffin

Tyttökerho

Tyttökerho alakouluikäisille on torstaisin klo 17.00-18.30 joka toinen viikko 9.9.2021 alkaen. Kerhossa on luvassa käsitöitä, askartelua ja leipomista. Otetaan mukaan aluksi 10 tyttöä.
Ilmoittaudutaan Niina Tapiolle: 044 3500240

NERF-kerho

NERF-kerho on alkanut Porin Vapaakirkolla! Kerhossa leikitään eri NERF-sota pelimuotoja. Kerhoissa on lisäksi jokin lyhyehkö opetus ja välipala.
Kerho pidetään joka perjantaisin klo 16.00-17.30 kirkolla, 3.9.2021 alkaen.
Se on ala-koulu ikäisille nuorille tarkoitettu.

Ilmoittaudu tähän osoitteeseen http://www.tinyurl.com/vapisnerfkerho

Lisätietoa saa vetäjiltä Jonathan Kyffin