20 elokuun, 2020

Lapset ja Varkit

Äiti-lapsi piiri

Äiti-lapsi piiri kokoontuu joka toisella viikolla torstaisin (parillisella) kirkon alasalissa 25.8.2022 alkaen klo 10-12.

Pääpaino on siinä, että äidit saavat jakaa elämää ja arkea toisten samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa. Piirissä keskustellaan, rukoillaan ja ruokaillaan. Toiminta on sisältänyt lasten ehdoilla leikkiä, laulua, askartelua, välipalan, keskustelua äitien kanssa ja hartauden. Äiti- lapsipiiri on erinomainen paikka tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi, koska siellä käyvät ihmiset ovat niin samassa elämäntilanteessa. Tervetuloa mukaan!
Vetäjä: Lianne Kylänpää

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on joka sunnuntai Jumalanpalveluksen aikana 4.9.2022 alkaen kirkolla lukuun ottamatta kesä- ja joulutaukoa.

Pyhäkoulu on 3-10v ikäisille lapsille tarkoitettu ja sisältää Raamatun opetusta, askartelua, lauluja ja leikkejä. Pyhäkouluopettajina toimii seurakunnassa vapaaehtoisina palvelevia aikuisia.
Pyhäkoulu koordinaattori: Niina Tapio

VarkkiPyhis

Varkkipyhis on myös joka sunnuntai Jumalanpalveluksen aikana 4.9.2022 alkaen.
Varkkipyhis on 10-14v ikäisille lapsille suunnattu pyhäkoulu, jossa luetaan Raamattua, jutellaan, leikitään, askarellaan, lauletaan ja pidetään hauskaa!

Teemat:
Syyskuu: Jumalan ja Ihmisten palveleminen eri lahjoilla
Lokakuu: Onnellisen elämän avaimet
Marraskuu: Jumala on kanssani aina
Joulukuu: Joulun suurin lahja – Jeesus

Varkkipyhis koordinaattori: Jonathan Kyffin

Tyttökerho

Tyttökerho alakouluikäisille on torstaisin klo 17.00-19.00 parillisella viikoilla 8.9.2022 alkaen. Kerhossa on luvassa käsitöitä, askartelua ja leipomista. Otetaan mukaan aluksi 12 tyttöä.
Ilmoittaudutaan Niina Tapiolle: 044 3500240

NERF-kerho

NERF-kerhossa leikitään eri NERF-sota pelimuotoja. Kerhoissa on lisäksi jokin lyhyehkö opetus ja välipala.
Kerho pidetään perjantaisin klo 16.00-17.30 kirkolla, 2.9.2022 alkaen.
Se on ala-koulu ikäisille tarkoitettu.

Ilmoittaudu tähän osoitteeseen http://www.tinyurl.com/vapisnerfkerho

Lisätietoa saa vetäjiltä Jonathan Kyffin