syyskuu 24, 2015

Toimintamuodot

maanantai

klo 18:00 – 19:30  Israel rukouspiiri
Paikka: Porin Vapaakirkko
Rukoillaan yhdessä Israelin puolesta Vapaakirkon alasalissa parillisten viikkojen maanantaisin

klo 19:00 –   Kotisolu
Seurakuntamme solutoiminnasta voit kuulla lisää solukoordinaattori Eija Tarrilta, 040 5144969, eijatarri1@gmail.com

tiistai

klo 12:00 Lähiötilaisuus

Paikka: Pohjois-Porin nuorisotalo, Alahangantie 1.

Parittomien viikkojen tiistaisin ruokakassien jako, evankeliumia, musiikkia ja todistuksia. Yhteyshenkilö Satu Peltomäki, 040 7374729

klo 17:00-18:30 Touhukerho

Paikka: Toejoen koulu
Parillisten viikkojen tiistaisin Toejoen koululla, osoitteessa Kansakoulukatu 1. Varhaisnuortenkerhoon on tervetulleita kaikki 7-12 vuotiaat lapset ja varhaisnuoret. Ilta sisältää yhteisiä pelejä, leikkejä ja välipalan sekä opettelemme yhdessä tuntemaan Jumalaa Raamatun, rukouksen ja laulujen avulla.

klo 18:00 – 20:00  Alfakurssi
Paikka: Porin Vapaakirkko
Alfa kurssit ovat tarkoitettu kristinuskosta kiinnostuneille tai vähän aikaa uskossa olleille. Kurssin aiheita ovat mm. Kuka Jeesus on, Miksi Jeesus kuoli, Miten voin olla varma uskostani, Miksi ja miten rukoilen, Miksi ja miten lukisin Raamattua, Miten Jumala johdattaa meitä, Kuka Pyhä Henki on, Mitä Pyhä Henki tekee, Miten voin täyttyä Pyhällä Hengellä, Miten voin vastustaa pahaa, Miksi ja miten kertoisimme toisille, Vieläkö Jumala parantaa, mikä on oikea seurakunta? Kurssi kestää kymmenen viikkoa ja on kerran viikossa tiistai iltaisin kaksi tuntia kerrallaan klo 18-20. Illassa on pieni iltapala. Kurssiin kuuluu myös lauantai päivä, jolloin tutustutaan Pyhän Hengen persoonaan, toimintaan ja täyteyteen.

klo 18:30 – 20:00  Raamattupiiri
Paikka: Porin Vapaakirkko

Raamattupiirissä saa vapaasti kysyä kristinuskon perusasioista. Keskustelua ja yhteistä rukousta. Parittomien viikkojen tiistaisin. Lisätietoa Petri Vettenniemi, 040 6577657.

keskiviikko

klo 13:00 -15.00   Sanan lähteillä -raamattupiiri
Paikka: Porin Vapaakirkko
Tutkitaan järjestelmällisesti Raamattua sekä lauletaan ja rukoillaan yhdessä. Tilaisuudet ovat säännöllisesti parittomien viikkojen keskiviikkona klo 13:00. Vetäjänä Raimo Ikonen 050 4373416.

klo 17:00 – 19:00  Joy Kid’s harjoitukset
Paikka: Porin Vapaakirkko.
Katso lisää http://www.joykids.info

klo 18:00 –   Kuoroharjoitukset
Paikka: Porin Vapaakirkko
Parillisten viikkojen keskiviikkoisin. Lisätietoja kuoronjohtaja Matti Itkonen, 050 5730810.

klo 19:15-20:30 Nuorisokuoro Sarastuksen harjoitukset                                 Paikka: Porin vapaakirkko                                                                                          Parittomien viikkojen keskiviikkoisin. Lisätietoja kuoronjohtaja Hennariikka Rosenqvist, 040 7368333.

torstai

klo 10:00 – 12:00  Äiti-lapsipiiri
Paikka: Porin Vapaakirkko
Parillisten viikkojen torstaisin klo 10-12 äidit ja lapset viettävät aikaa kahvittelun ja leikkien, askartelun ja lyhyen Sanan osion merkeissä Vapaakirkon alasalissa.Lisätiedot äiti-lapsipiirin vetäjä Johanna Forsman 040 8452668. Facebook: Porin vapaaseurakunnan äiti-lapsipiiri. Jatkuu taas 5.9.2019

klo 18:30 –   Jumalan kohtaamisen ilta
Paikka: Porin Vapaakirkko

Illat koostuvat neljästä eri teemasta, jotka toistuvat kerran kuukaudessa eli kukin teema tulee kerran kuukaudessa.

Pyhän Hengen illassa etsitään Jumalan kasvoja, armolahjoja ja opetellaan Jumalan äänen kuulemista. Niissä on lyhyt alustus Jumalan Hengen toiminnasta ja vaikutuksista, mitä Raamattu opettaa mm. Pyhällä Hengellä täyttymisestä, armolahjoista, Hengen hedelmästä jne. ja henkilökohtaisia todistuksia. Illassa myös musiikkia ja lopuksi rukouspalvelua.

Syvemmälle Sanaan illassa tutustutaan Raamatun eri kirjoihin, kirjoittajiin, historialliseen tilanteeseen, kirjan avainjakeisiin ja pääteemoihin. Se on raamattutunti tyyppinen ilta, jossa on vain alkurukous ja alkulaulu ja sitten Raamattutunti. Se on seurakunnan oma raamattukoulu, jossa tavoitteena on, että jokainen pääsee syvemmältä ymmärtämään Raamatun kirjoja.

Ylistyksen ja esirukouksen ilta koostuu ylistysryhmän johdattamana Jumalan ylistämisestä ja laulujen välissä rukoillaan tärkeiden rukousaiheiden puolesta, kuten Israelin, kotimaan, kotikaupungin, seurakuntien ja henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta. Illassa ei ole puheita ollenkaan, vaan paljon rukousta ja ylistyksen kautta voimaantumista Hengessä.

Todistuksen ja rohkaisun illassa rohkaistaan ihmisiä kertomaan Jumalan hyvästä vaikutuksesta elämästä; uskoontulosta, rukousvastauksista, Jumalan huolen pidosta, löydöistä esim. hyvän hengellisen kirjan tai Raamatun ääreltä jne. Illassa myös musiikkia ja rukouspalvelua.

perjantai

klo 19:30 –   Nuortenilta
Paikka: Porin Vapaakirkko
Raamatun opetusta, hyvää musiikkia ja yhdessäoloa.
Katso lisää: https://www.facebook.com/lightilta/

sunnuntai

klo 16:00 –   Jumalanpalvelus
Paikka: Porin Vapaakirkko
Jumalanpalveluksissa on tarjolla Elämän Sanaa, elävää musiikkia, todistuksia ja pyhäkoulu lapsille. Jumalanpalveluksen jälkeen on kirkkokahvit sekä kirjamyynnissä myytävänä hyvää hengellistä kirjallisuutta.