Tapahtumat

Tästä voit tarkistaa viikkotapahtumat. Seurakuntamme lehti-ilmoitukset ovat Satakunnan Viikossa. Huom! Voit lisätä kalenterin omaan kalenteriisi painamalla oikeassa alakulmassa olevan ”+ google -kalenteri” logon.

Viikko 14 on seurakunnan paasto ja rukousviikko. Jokainen voi paastota ja rukoilla omassa kodissaan mahdollisuuksien mukaan haluamanaan ajankohtana. Rukoillaan ajankohtaisten asioiden puolesta.

Porin vapaaseurakunnan tiedote koskien koronavirusta:

Hei!

Porin vapaaseurakunnan päivitys koronavirus tilanteesta: Hallituksen antaman suosituksen mukaisesti seurakunnassamme ei järjestetä tilaisuuksia 13.4.2020 saakka. Torstaisin sinulla on kuitenkin mahdollista katsoa Rukouksen ja rohkaisun iltaa klo 18.30, ja sunnuntaisin klo 16 Sana sunnuntaille tilaisuutta Porin vapaaseurakunnan facebook-sivujen netti-live lähetysten kautta ja samanaikaisesti youtubesta Porin vapis productions kanavan kautta. Porin vapiksen nuoret lähettävät perjantaisin instagram-live lähetyksen klo 19.30. Kirjoitamme myös blogeja nettisivuillamme porinvapaaseurakunta.fi.

Jos sinulla on rukousaiheita tai tarvitset käytännön apua arjessasi, voit laittaa niistä tietoa sähköpostilla osoitteeseen pori@svk.fi tai työntekijöille Mika Tapio 044 7004510 ja Jonathan Kyffin 044 9757579. Kiitos myös jos sinulla on mahdollista tukea taloudellisesti toimintaamme nettisivuillamme olevien tilinumeroiden kautta.

Vapaakirkko on esittänyt rukoushaasteen: rukoillaan päivittäin klo 12, jos suinkin mahdollista, virusepidemiatilanteen puolesta. Jumala hallitsee edelleen kaikkea niin taivaassa kuin maan päällä, ja saamme vedota hänen armoonsa, jotta tautiepidemia talttuisi mahdollisimman pian ja ihmiset varjeltuisivat sen vakavimmilta seurauksilta!  Siunatuin terveisin,

Työntekijät ja vanhimmisto